Prima   -  Presa   -  Noutăți - Agenția de Dezvoltare Regională Sud și reprezentanții Organizației neguvernamentale “People in need„ din Republica Cehă s-au întrunit la sediul ADR Sud.

Agenția de Dezvoltare Regională Sud și reprezentanții Organizației neguvernamentale “People in need„ din Republica Cehă s-au întrunit la sediul ADR Sud.

   
16.12.2010   7929 Accesări  

La data de 15 decembrie 2010, la sediul ADR Sud, a avut loc o întîlnire între reprezentanții  Agenției de Dezvoltare Regională Sud și  reprezentanții Organizației neguvernamentale People in need” din Republica Cehă.
           Acest eveniment a fost organizat cu scopul identificării unei viitoare colaborări între ambele părți pentru a contribui la dezvoltarea capacităților  Organizațiilor Neguvernamentale în Regiunea Sud.
            În cadrul atelierului de lucru au fost definite și prezentate concepte de idei, inclusiv idea unui viitor proiect comun, drept o abordare reală în promovarea dezvoltării ONG-urilor atît la nivel local cît și regional.

De asemenea, menționăm că întîlnirea dată a contribuit în mod esențial la identificarea unor soluții de perspectivă pentru crearea și dezvoltarea ONG-urilor, fapt care în termen mediu și lung va contribui la dezvoltarea Regiunii Sud, atât pe plan local cît și regional.
            La finele întrunirii s-a stabilit ca să se mențină colaborarea de lungă durată pentru a putea căpăta rezultate palpabile în domeniul dat.