Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale (MIDR) și Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Sud anunță despre organizarea ședinței ordinare a Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Sud.
Ședința va avea loc marți, 15 noiembrie, începând cu ora 10.00, în format online, pe platforma Zoom Meeting.
La ședința CRD Sud sunt invitați să participe reprezentanți ai MIDR, membrii CRD Sud, specialiști din cadrul ADR Sud și alte persoane interesate.
În cadrul ședinței vor fi abordate subiecte cu referire la progresul implementării de către ADR Sud a proiectelor incluse în Documentul Unic de Program (DUP) 2022-2024, finanțate din Fondul Național de Dezvoltare Regională și Locală; cu privire la derularea proiectului "Suport orașelor din Regiunea de Dezvoltare Sud privind implementarea eficientă a politicilor publice naționale în domeniul dezvoltării urbane", implementat de Agenția de Dezvoltare Regională Sud, cu susținerea financiară a Solidarity Fund PL în Moldova (SFPL). De asemenea, membrii CRD Sud vor fi informați cu privire la Concursul pentru identificarea, evaluarea și aprobarea proiectelor de dezvoltare urbană, revitalizare economică și socială a orașelor, propuse spre finanțare din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală.
Pentru a putea participa la ședința online a CRD Sud, vă rugăm să utilizați următoarele date de acces:
Link de acces: https://us05web.zoom.us/j/87219164718?pwd=MFR6M0tJQWFQb29Fdk9oenNsc3U4dz09
Meeting ID: 872 1916 4718;
Passcode: BxK4Dg
Participanții la ședință sunt rugați să se conecteze pe platforma ZOOM începând cu ora 9.45, accesând link-ul de acces disponibil, pentru a înregistra prezența lor în cadrul ședinței online a CRD Sud!
Principalele obiective ale ședinței sunt expuse în ordinea de zi a evenimentului, pe care o găsiți atașată mai jos.
Pentru suport și informații suplimentare, contactați persoana responsabilă din cadrul ADR Sud: Luminița Netedu, specialistă în comunicare și relații cu APL/CRD, tel. (241) 2-68-44; 068991562, e-mail: [email protected]
Consiliul Regional pentru Dezvoltare Sud (CRD Sud) este structura regională deliberativă, fără personalitate juridică, constituită în vederea elaborării, coordonării și monitorizării politicii de dezvoltare regională la nivelul Regiunii de Dezvoltare Sud, formate din raioanele Ștefan Vodă, Căușeni, Cimișlia, Basarabeasca, Leova, Cahul, Cantemir și Taraclia. CRD Sud este alcătuit din președinții raioanelor componente și câte un reprezentant al asociațiilor de primari, societății civile și sectorului privat din fiecare raion al regiunii. Membrii CRD Sud își exercită atribuțiile cu titlu gratuit.