Prima   -  Regiunea de Dezvoltare Sud   -  Evenimente în Regiunea de Dezvoltare Sud   -  Forumul Investițional în Dezvoltarea Regională, 25-26 octombrie 2012

Forumul Investițional în Dezvoltarea Regională, 25-26 octombrie 2012

»»  FORUMUL INVESTIȚIONAL ÎN DEZVOLTAREA REGIONALÄ‚ ,,Crearea oportunităților de atragere a investițiilor în Regiunea de Dezvoltare Sud | 25-26 octombrie 2012

 

Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Ministerul Economiei  în comun cu Agenția de Dezvoltare Regională Sud și Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova organizează  Forumul investițional în Dezvoltare Regională ,,Crearea oportunităților de atragere a investițiilor în Regiunea de Dezvoltare Sud", ce se va desfășura în incinta Complexului turistic „Purcari" din raionul Ștefan Vodă, în zilele de 25 și 26 octombrie 2012.

Forumul investițional în dezvoltarea regională reprezintă o excelentă oportunitate de a promova potențialul Regiunii de Dezvoltare Sud, de a prezenta oportunitățile investiționale ale regiunii și de a stabili parteneriate în vederea inițierii unor proiecte comune.

La Forum sunt invitați circa 150 de participanți, reprezentanți ai: misiunilor diplomatice din Moldova, Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Ministerului Economiei și altor ministere de resort,  membrii Consiliilor Regionale pentru Dezvoltare, reprezentanți ai Autorităților Publice Locale, ONG-urilor,  mass-mediei locale și naționale.

În prima zi a forumului vor fi organizate vizite la proiecte de succes din Regiunea de Sud, finalizate sau în proces de implementare.  Sesiunea plenară și ateliere de lucru în cadrul a 3 paneluri sunt preconizate spre desfășurare în a doua zi a forumului, pe 26 octombrie. 

 


»»  COMUNICAT DE PRESÄ‚|Forumul investițional în Dezvoltarea Regională | 25-26 octombrie 2012

»»  GALERIE FOTO|Forumul investițional în Dezvoltarea Regională | 25-26 octombrie 2012


»»  AGENDÄ‚|Forumul investițional în Dezvoltarea Regională | 25-26 octombrie 2012

»»  È˜tiri video despre Forumul Investițional în Dezvoltarea Regională

»»  RAPORT DE PRESÄ‚| Realizat cu ocazia Forumului investițional în Dezvoltare Regională, Purcari, 25-26 octombrie 2012

Raport de presă realizat cu ocazia Forumului investițional în Dezvoltare Regională,,Crearea oportunităților de atragere a investițiilor în Regiunea de Dezvoltare Sud", 25-26 octombrie 2012, organizat de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor în comun cu Agenția de Dezvoltare Regională Sud.