print
Mesaj de salut
16.11.2016

Dragi vizitatori, bine ați venit pe site-ul oficial al Agenției de Dezvoltare Regională Sud!

Pagina web www.adrsud.md  este principala sursă on-line prin intermediul căreia te poți informa veridic și rapid despre tot ce se întâmplă în domeniul dezvoltării regionale în sudul Republicii Moldova. 

ADR Sud este o instituţie publică necomercială, cu autonomie financiară, subordonată Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcţiilor al Republicii Moldova, care contribuie la dezvoltarea durabilă şi echitabilă a Regiunii de Dezvoltare Sud.

Pentru a atinge obiectivele naţionale de dezvoltare economică şi socială, este necesar să dezvoltăm regiuni dinamice şi competitive. Iată de ce ADR Sud își propune să fie un generator de dezvoltare economico-sociala a Regiunii de Dezvoltare Sud. În acest scop, Agenția elaborează si promovează strategii, atrage resurse, identifică și implementează programe de finanțare și oferă servicii pentru stimularea creșterii economice durabile, a parteneriatelor și spiritului antreprenorial.

Proiectele de dezvoltare regională implementate de ADR Sud în Regiunea de Dezvoltare Sud au menirea să contribuie la dezvoltarea echilibrată a comunităților și să aducă beneficii în favoarea cetățenilor, asigurând, totodată, dezvoltarea socio-economică durabilă a Regiunii de Dezvoltare Sud, în baza normelor și a standardelor europene.

Pe site-ul nostru veţi putea urmări, pas cu pas, activitatea ADR Sud, cât şi ultimele noutăţi din domeniile economie, turism, cultură, evenimente desfăşurate în Regiunea de Dezvoltare Sud. Avem foarte multe lucruri frumoase realizate până în prezent, însă cele mai ambițioase planuri sunt incluse în agenda noastră de viitor.

Vă încurajăm să descoperiți și să valorificați pe deplin, prin intermediul proiectelor de dezvoltare regională, toate avantajele și perspectivele de dezvoltare a Regiunii Sud! La rândul nostru, ținem să vă mulțumim anticipat pentru interesul manifestat față de activitatea ADR Sud și să vă asigurăm de disponibilitatea instituției noastre de a colabora cu toți actorii implicați în procesul de dezvoltare regională și de a acorda tot suportul necesar pentru atragerea investițiilor și prosperarea comunităților noastre.

Cu respect,

Maria Culeșov,

Directorul ADR Sud

 

Copyright © 2021 Agenția de Dezvoltare Regională Sud