print
Consiliul Regional pentru Dezvoltare Sud se va întruni în ședință extraordinară vineri, 26 mai 2023
24.05.2023
2626 Accesări

Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale (MIDR) și Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Sud anunță despre organizarea ședinței extraordinare a Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Sud.

Ședința va avea loc vineri, 26 mai, începând cu ora 09.00, în format online, pe platforma Google Meet.

La ședința CRD Sud sunt invitați să participe reprezentanți ai MIDR, membrii CRD Sud, specialiști din cadrul ADR Sud și alte persoane interesate.

În cadrul ședinței vor fi abordate subiecte cu referire la aprobarea Planului de implementare a Programului Operațional Regional Sud pentru anul 2023, cu privire la progresul implementării de către ADR Sud a proiectelor incluse în Documentul Unic de Program (DUP) 2022-2024, finanțate din Fondul Național de Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL). Totodată, va fi supusă aprobării lista prioritară a proiectelor propuse pentru examinare în cadrul comisiei interministeriale, depuse în cadrul Apelului competitiv aferent Concursului de selectare a proiectelor de dezvoltare urbană, revitalizarea economică și socială a orașelor, cu finanțare din FNDRL, ediția noiembrie 2022.

De asemenea, membrii CRD Sud vor alege conducerea Consiliului Regional în legătură cu expirarea mandatului acestora.

Pentru a putea participa la ședința online a CRD Sud, vă rugăm să utilizați următoarele date de acces:

Link: https://meet.google.com/opn-myao-ftr?hs=224

Participanții la ședință sunt rugați să se conecteze pe platforma Google Meet începând cu ora 8.30, accesând link-ul disponibil, pentru a înregistra prezența lor în cadrul ședinței online a CRD Sud! 

Principalele obiective ale ședinței sunt expuse în ordinea de zi a evenimentului, pe care o găsiți atașată aici.

Pentru suport și informații suplimentare, contactați ADR Sud: tel. (241) 2-62-86; e-mail: adrsud@adrsud.gov.md


Consiliul Regional pentru Dezvoltare Sud (CRD Sud) este structura regională deliberativă, fără personalitate juridică, constituită în vederea elaborării, coordonării și monitorizării politicii de dezvoltare regională la nivelul Regiunii de Dezvoltare Sud, formate din raioanele Ștefan Vodă, Căușeni, Cimișlia, Basarabeasca, Leova, Cahul, Cantemir și Taraclia. CRD Sud este alcătuit din președinții raioanelor componente și câte un reprezentant al asociațiilor de primari, societății civile și sectorului privat din fiecare raion al regiunii. Membrii CRD Sud își exercită atribuțiile cu titlu gratuit. 

 

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Sud