print
Aplică la primul Accelerator de Turism la Cahul!
02.09.2022
586 Accesări
XY Partners, în parteneriat cu Teleportravel, lansează primul Acceleratorul de Turism. Programul este destinat antreprenorilor care activează în domeniul turismului și doresc să-și dezvolte afacerea la un alt nivel.

Accelerator de Turism este un program intensiv cu durata de trei luni pentru a sprijini și digitaliza pensiunile turistice locale, care se va desfășura în perioada 7 septembrie - 15 decembrie 2022.

Ce vei obține în calitate de participant al Acceleratorului de Turism:

  • O pagină separată pe o platformă turistică comună regională, cu descrierea ofertelor și posibilitatea de a primi rezervări.
  • Optimizarea rețelelor de socializare și elaborarea unui plan.
  • Analiza potențialilor clienți și elaborarea unui set de recomandări pentru atragerea turiștilor.
  • Conceptualizarea unui eveniment co-organizat de toți participanții proiectului (primăvara, 2023).

Pentru a participa la program, este necesar să completezi formularul de înregistrare: https://xy.md/ro/accelerator-turism-cahul

După completarea formularului de înregistrare, vei fi contactat de către partenerii programului, pentru a le oferi mai multe detalii despre compania pe care o dezvolți.

Aplicările sunt deschise până la data de 4 septembrie 2022. În mod special eligibili sunt rezidenți ai raioanelor Cahul, Cantemir, Leova și Taraclia.

Acest program este realizat de XY Partners și TELEPORTRAVEL în cadrul Startup City Cahul, proiect finanțat de European Union in the Republic of Moldova în parteneriat cu Embassy of Sweden in Chisinau. 

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Sud