print
Aplică la programul dedicat startup-urilor XY Accelerator 5 și află ce pași trebuie să întreprinzi pentru a dezvolta o afacere
29.08.2022
544 Accesări

XY Partners anunță despre deschiderea aplicărilor pentru cea de a cincea ediție a Programului dedicat startup-urilor, XY Accelerator. Programul se va desfășura în perioada 12 septembrie - 13 decembrie 2022 și are drept scop instruirea antreprenorilor și dezvoltarea afacerilor. Astfel, proaspeții antreprenori care vor să-și dezvolte ideile de afaceri și fondatori de startup-uri pot aplica la acest program până la 10 septembrie 2022.

Iată cinci motive pentru care merită să aplici la XY Accelerator V:

  • Abordare individuală. 

Timp de trei luni de program echipa de mentori va munci cu fiecare echipă individual. Pentru fiecare echipă va fi realizat un roadmap personalizat, în funcție de etapa la care se află startupul și necesitățile pe care le are.

  • Faci parte dintr-o comunitate prietenoasă. 

Peste 50 de mentori, experți în domeniul afacerilor și fondatori ai startup-urilor te vor ghida și te vor ajuta să aplici cele învățate. Astfel, vei munci asupra ideii tale cu oameni din domenii precum: vânzări, legal, marketing și digital marketing, dezvoltare de produs, design, HR, managementul echipei și business management, crisis management și altele. 

  • Vei cunoaște comunitatea de investitori care ar putea investi pe viitor în afacerea ta. 

În calitate de finalist vei avea ocazia să cunoști comunitatea investitorilor și să atragi primele investiții pentru afacerea ta. Astfel, la final de program, în cadrul evenimentului de încheiere, toți finaliștii își vor prezenta pitchurile în fața investitorilor locali. 

  • Extindere pe piața internațională. 

Odată ce reușești să construiești bazele unei afaceri stabile în R. Moldova, te vom ajuta să scalezi startupul pe piața internațională.

  • Instruire gratuită.

Vei participa la atelierele tematice pentru și cu antreprenori și vei avea acces nelimitat la 12 cursuri despre antreprenoriat în cadrul Academiei Online.

Ce este un program de accelerare a afacerilor?

Un program de accelerare a afacerilor este un program care sprijină antreprenorii să-și promoveze ideile și startup-urile în primele etape, pentru a-și accelera creșterea, dar și pentru a se putea prezenta convingător în fața investitorilor cu idei de afaceri testate.

În cadrul primelor patru ediții ale programului, companiile Teleportravel, Floral Soul, KIDDO și Unde.io au obținut investiții financiare, mentorat din partea specialiștilor locali din diverse domenii și acces la sesiuni cu experți internaționali.

Ai o idee de afacere promițătoare? Sau ai lansat deja o afacere care a reușit să adune clienți? Vrei să ai mai multe rezultate dar nu știi ce pași trebuie să întreprinzi? Aplică la XY Accelerator 5! 

Înregistrează-te gratuit la programul de accelerare a afacerilor XY Accelerator 5https://xy.md/ro/accelerator-5

XY Partners este un accelerator de afaceri fondat în 2019, care, prin intermediul programelor sale, dezvoltă companii de la zero, oferind suport operațional și acces spre potențiale finanțări. Menirea programelor XY este de a sprijini antreprenorii care au idei grozave de afaceri. Acest program este realizat de XY Partners în cadrul EU4Moldova: Start City Cahul, proiect finanțat de Uniunea Europeană în parteneriat cu Suedia și implementat de ATIC.


 

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Sud