print
Anunț de exprimare de interes cu privire la elaborarea Programelor de Revitalizare Urbană
15.07.2022
775 Accesări

Agenția de Dezvoltare Regională Sud, în conformitate cu Liniile directoare privind revitalizarea urbană şi Ghidul privind revitalizarea urbană pentru orașele din Republica Moldova, în cadrul proiectului „Suport orașelor din Regiunea de Dezvoltare Sud privind implementarea eficientă a politicilor publice naționale în domeniul dezvoltării urbane", anunță despre desfășurarea Concursului pentru acordarea suportului tehnic în elaborarea programelor de revitalizare urbană.

Concursul este destinat orașelor care recunosc revitalizarea urbană drept prioritate de dezvoltare locală și intenționează să elaboreze Programe de Revitalizare Urbană pe parcursul anului 2022.

Scopul concursului este de a susține, inclusiv prin facilitarea procesului de elaborare a Programelor de Revitalizare Urbană, implementarea instrumentelor de revitalizare urbană în orașele selectate în baza criteriilor obiective și transparente. 

Activitățile sunt desfășurate de către ADR Sud în cadrul proiectului "Suport orașelor din Regiunea de Dezvoltare Sud privind implementarea eficientă a politicilor publice naționale în domeniul dezvoltării urbane', finanțat de Polish AID prin intermediul Solidarity Fund în Moldova.

ANEXĂ:

Formular de aplicare

 

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Sud