print
Fondul Granturilor Mici își menține apelul deschis pentru ediția Revitalizare, până la 15 aprilie 2020
27.03.2020
854 Accesări

Fondul Granturilor Mici (FGM) este un program al Reprezentanței Fundației „Solidarity Fund PL" în Republica Moldova, finanțat de Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Polonia în cadrul programului polonez de cooperare pentru dezvoltare - Polish aid.

FGM 2020 - ediția Revitalizare Urbană este organizată în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova și Ministerul Fondurilor pentru Dezvoltare și Politică Regională al Republicii Polonia. Apelul este cofinanțat din fondurile programului polonez de cooperare pentru dezvoltare al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Polone - Polish aid.

FGM 2020 - ediția Revitalizare Urbană are ca obiectiv susținerea procesului de implementare a Programelor de Revitalizare Urbană ca instrumente a politicii urbane - mijloc principal de stimulare a dezvoltări urbane durabile a zonelor orașului, inclusiv aspecte sociale, economice, de mediu, spațiale și culturale.

Bugetul total al apelului  FGM 2020 - ediția Revitalizare Urbană este până la 3 900 000,00 MDL.

Sunt eligibile să participe la apel, primăriile orașelor și municipiilor care au elaborat și aprobat Program de Revitalizare Urbană în vigoare, conform prevederilor Liniilor Directoare.

Aplicația completă poate fi expediată, până la 15 aprilie 2020, ora 09:00, prin e-mail la adresa: spf@solidarityfund.md

Mai multe detalii pot fi obținute accesând următorul link.

 

 

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Sud