print
Ultima sută de metri a proiectului „Dezvoltarea infrastructurii de afaceri prin conectarea localităților și a drumurilor locale de pe coridorul 20 - RD Sud, R34-Sîrma-Tomai-Sărăteni-Hîrtop la rețeaua de drumuri naționale"
08.11.2019
409 Accesări

Astăzi, 08 noiembrie 2019, Maria Culeșov, directorul Agenției de Dezvoltare Regională Sud, împreună cu Andrei Popușoi, șeful Secției management proiecte, au efectuat o vizită de monitorizare a lucrărilor din cadrul proiectului „Dezvoltarea infrastructurii de afaceri prin conectarea localităților și a drumurilor locale de pe coridorul 20 - RD Sud, R34-Sîrma-Tomai-Sărăteni-Hîrtop la rețeaua de drumuri naționale".

În cadrul vizitei, au fost inspectate ultimele lucrări executate din cadrul proiectului sus menționat. Ca urmare, beneficiarul proiectului, primăria com. Hîrtop, va solicita de la serviciile publice disconcentrate avizele aferente recepției, în conformitate cu HG. 285/1996 cu privire la aprobarea Regulamentului de recepţie a construcţiilor şi instalaţiilor aferente.

În perioada apropiată, va fi organizată recepția la terminarea lucrărilor.

Proiectul „Dezvoltarea infrastructurii de afaceri prin conectarea localităților și a drumurilor locale de pe coridorul 20 - RD Sud, R34-Sîrma-Tomai-Sărăteni-Hârtop-la rețeaua de drumuri naționale", implementat cu suportul Fondului Național de Dezvoltare Regională, își propune asigurarea unei conectivități durabile între localitățile cu potențial economic avansat din Regiunea de Dezvoltare Sud, contribuind astfel la ridicarea potențialului economic al localităților vizate în proiect și având impact pozitiv asupra fluxurilor de investiţii în regiune.

 

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Sud