print
ANUNȚ privind selectarea apicultorilor care vor beneficia de 80 de stupi verticali
25.01.2019
1022 Accesări

Asociația Națională a Apicultorilor din Republica Moldova (ANARM) lansează procedura de selectare a apicultorilor care vor benefica de câte 80 de stupi verticali, pentru a demonstra eficiența implementării stupilor verticali și a încuraja utilizarea celor mai bune practici pentru tranziția apicultorilor "de la hobby la business".

Această activitate face parte din proiectul "Activitatea demonstrativă și de instruire pentru implementarea stupilor apicoli verticali", implementat de ANARM cu susținerea Proiectului USAID "Agricultura Performantă în Moldova" (APM).

Ca urmare a participării în cadrul acestui proiect, fiecare apicultor selectat va  primi 80 de stupi verticali (multi-etajați pe standardul de ramă de 3/4) în stare dezasamblată și va beneficia de instruiri privind gestionarea lor.

Totodată, apicultori selectați vor fi obligați să asigure:

·        asamblarea stupilor verticali primiți,

·        vopsirea stupilor cu vopsea ecologică,

·        popularea stupilor cu familii de albine,

·        gestionarea eficientă a stupilor primiți,

·        găzduirea în stupinele proprii a câte 5 instruiri pe parcursul perioadei de implementare a proiectului;

·        să participe la cel puțin 5 sesiuni de instruire organizate de ANARM în cadrul acestui proiect;

·        să-și înregistreze activitatea sub o formă organizatorico-juridică pentru activitatea de antreprenoriat (SA, SRL, GȚ, II, etc.), dacă nu dispune de această înregistrare la momentul concursului.

Solicitările pot fi depuse în format electronic până pe data de 24 februarie 2019, orele 17:00, pe adresa electronică:grantstupi@gmail.com

Anunt_concurs_si_conditii

 

 

 

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Sud