print
Invitație la atelierul de lucru "Proceduri de achiziții din fonduri europene pentru companiile de proiectare"
29.09.2016
1091 Accesări

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova vă invită la un atelier de lucru "Proceduri de achiziții din fonduri europene pentru companiile de proiectare" (cu profilul apă și canalizare și eficiență egergetică) organizat în colaborare cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, EEN Moldova, cu suportul Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), în cadrul Proiectului ,,Modernizarea serviciilor publice locale".

Evenimentul se petrece în cadrul săptămînii dedicate dezvoltării afacerilor în Moldova (Moldova Business Week 2016) și este adresat Companiilor din domeniul de proiectare specializati în domeniul apă și canalizare și eficiență energetică.

Scopul evenimentului: informarea sectorului privat despre aspecte ce țin de procedurile de achiziții, precum și normele și standardele locale și internaționale în domeniu de specialitate. De asemenea, evenimentul oferă și crează oportunități de stabilire a parteneriatelor cu societăți asemănătoare din cadrul Uniunii Europene, care vor avea ca scop acumularea experienței pentru participare și gestionare a proiectelor cu finanțare europeană. 

Participanții vor avea posibilitate ulterior să parcipe la un concurs în urma căruia se vor selecta companii din Moldova, care vor efectua o vizită de lucru la potențialii parteneri europeni.

Data și locația evenimentului: 05 octombrie 2016, în incinta hotelului, "Radisson Blu Leogrand Hotel", sala Begonia.

Limba de lucru: limba română și engleză. 

Pentru participare la acest eveniment vă puteți înregistrați online, până la data de 30 septembrie 2016, accesînd link-ul: https://www.surveymonkey.com/r/CCI_GIZ 

 

 

 

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Sud