print
Proiectului "Reabilitarea zonei de odihnă și agrement Lacul Sărat„, pe ultima sută de metri
07.12.2015
2684 Accesări

Recent, la Cahul a avut loc vizita de monitorizare în cadrul proiectului "Reabilitarea zonei de odihnă și agrement Lacul Sărat".

La eveniment au partcipat: Valerian Bînzaru, șef DGDR în cadrul MDRC;  Maria Culeșov, director ADR Sud; Nicolae Dandiș, primarul or. Cahul; Tudor Crețu, șef Serviciu elaborarea  proiectelor și atragerea investițiilor r. Cahul;  Dumitru Susanu, director SRL „Gebhardt Construct";  Eugen Lupașcu, șef Secție management proiecte, ADR Sud.

Scopul vizitei de lucru a fost examinarea progreselor și a impedimentelor în procesul de implementare a proiectului „Reabilitarea zonei de odihnă Lacul Sărat din or. Cahul".

S-a constatat, că la momentul vizitei, în proces de execuție sunt  lucrările de amenajare a teritoriului, construcția gardului și construcția canalului pentru evacuarea apelor pluviale.

În cadrul vizitei, s-a stabilit ca pînă la data de 12 decembrie lucrările de construcție să fie finalizate integral de către antreprenorul general. Ulterior, Agenția de Dezvoltare Regională Sud va organiza recepția la terminarea lucrărilor.

Pentru proiectul "Reabilitarea zonei de odihnă și agrement Lacul Sărat din or. Cahul" este alocată suma de 4502,70 mii lei. În anul curent au fost prezentate spre plată lucrări în valoare de 2125,03 mii lei.  


 

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Sud