Prima   -  Proiectul Alimentare cu apă și canalizare în raionul Cahul   -  Noutățile proiectului - Echipa S.A. ”Apă-Canal Cahul” a primit în gestiune două autoturisme pentru menținerea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare

Echipa S.A. ”Apă-Canal Cahul” a primit în gestiune două autoturisme pentru menținerea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare

   
08.06.2023     AAC în raionul Cahul
Proiectul Aprovizionare cu Apă și Canalizare în raionul Cahul are ca obiectiv principal îmbunătățirea siguranței și accesului populației din raionul Cahul la servicii calitative de aprovizionare cu apă potabilă și de canalizare. Pentru atingerea acestui obiectiv, proiectul se concentrează pe realizarea măsurilor de reabilitare și extindere a infrastructurii de alimentare cu apă și de evacuare a apelor uzate în raionul Cahul.
Aceste măsuri includ modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare, construcția de stații de epurare a apei, instalarea de echipamente și tehnologii moderne, precum și îmbunătățirea capacităților operaționale și de gestionare ale prestatorului de servicii Apa-Canal Cahul.
În scopul realizării obiectivelor proiectului Aprovizionare cu Apă și Canalizare în raionul Cahul, echipa de la Apa-Canal Cahull a primit astăzi două autoturisme: Renault Express Van Zen Daily 35C16H și Iveco Daily 35C16H, procurate de către Uniunea Europeană.
Aducerea celor două autoturisme este parte integrantă a proiectului și are scopul de a sprijini echipa Apa-Canal Cahul în menținerea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare. Aceste mașini vor fi utilizate în diverse activități legate de întreținerea și reparația rețelelor de apă și canalizare, deplasarea și transportul echipamentelor și materialelor necesare în cadrul activității zilnice a operatorului de servicii.
_______________________________
*Proiectul Aprovizionare cu Apă și Canalizare în raionul Cahul(#AAC) este finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul Republicii Federale Germania prin intermediul Băncii Germane de Dezvoltare KfW.
Apă curată pentru viitor
#UE #cahul #canalizare #AAC #ApaCurata