Prima   -  Proiectul Alimentare cu apă și canalizare în raionul Cahul   -  Noutățile proiectului - Workshopul FDIC și managementul contractelor în cadrul Proiectului de Aprovizionare cu Apă și Canalizare în raionul Cahul

Workshopul FDIC și managementul contractelor în cadrul Proiectului de Aprovizionare cu Apă și Canalizare în raionul Cahul

   
30.03.2023     AAC în raionul Cahul
În data de 30 martie 2023, a avut loc Workshopul FDIC și managementul contractelor în cadrul Proiectului de Aprovizionare cu Apă și Canalizare în raionul Cahul.
În cadrul acestui workshop au fost invitați reprezentanți de la Apa-Canal Cahul, Primăria Municipiului Cahul și Agenția de Dezvoltare Regională Sud.
Participanții au înțeles de ce o formă de contract corectă și larg acceptată este o condiție prealabilă pentru un proiect de success, iar la finalul atelierului, participanții și-au amintit principiile de bază ale contractului FIDIC, drepturile și obligațiile părților contractante, angajator și antreprenor.
În urma atelierului, participanții au înțeles principiile de bază pentru formularea corectă și de succes a cererilor de revendicare.
____________________________________________
*Proiectul de Aprovizionare cu Apă și Canalizare în raionul Cahul este finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul Republicii Federale Germania prin intermediul Băncii Germane de Dezvoltare KfW.
Apă curată pentru viitor