Prima   -  Proiectul Alimentare cu apă și canalizare în raionul Cahul   -  Noutățile proiectului - Anunț! Lucrările pentru reconstrucția Stației de Epurare a apelor uzate vor începe la jumătatea lunii aprilie 2023

Anunț! Lucrările pentru reconstrucția Stației de Epurare a apelor uzate vor începe la jumătatea lunii aprilie 2023

   
17.02.2023     AAC în raionul Cahul
Vă informăm că lucrările pentru reconstrucția Stației de Epurare a apelor uzate vor începe la jumătatea lunii aprilie 2023.
În imaginile plasate puteți vedea cum arată Stația de Epurare în prezent, amplasată pe teritoriul satului Crihana Veche (gestiunea Primăria Municipiului Cahul) și cum va fi reconstruită în viitorul apropiat.
În vederea protecţiei apelor ca factor natural al mediului înconjurător, reconstrucția Stației de Epurare a apelor uzate este absolut necesară pentru a menține un mediu curat și sănătos.
Stația de epurare acționează pentru diminuarea cantității poluanților pe care îi conține apă uzată.
Reconstrucția Stației de Epurare a apelor uzate va presupune construcția instalațiilor noi pe teritoriul stației existente.
_______________________________
*Proiectul de Aprovizionare cu Apă și Canalizare în raionul Cahul este finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul Republicii Federale Germania prin intermediul Băncii Germane de Dezvoltare KfW.
Apă curată pentru viitor