Prima   -  Felicitări - Mesaj de felicitare cu prilejul aniversării a 20 de ani de la fondarea Agenției de Dezvoltare Regională Sud-Muntenia

Mesaj de felicitare cu prilejul aniversării a 20 de ani de la fondarea Agenției de Dezvoltare Regională Sud-Muntenia

   
21.09.2018   1154 Accesări  

Astăzi este o zi semnificativă pentru noi, dar mai ales pentru prietenii și partenerii noștri din România. Agenția de Dezvoltare Regională Sud-Muntenia împlinește 20 de ani de existență, două decenii de Excelență, de Afirmare și Perseverență, de modernizare și fundamentare a domeniului dezvoltării regionale.

20 de ani de activitate pentru orice instituție este o vârstă, o experienţă, o reputaţie profesională şi un nume afirmat. Sunteți astăzi în faţa unui bilanţ pozitiv ce deschide oportunităţi importante de viitor pentru ADR Sud-Muntenia, marcat de încrederea cetățenilor şi partenerilor locali şi internaţionali, de capacitatea de a se dezvolta şi adapta noilor condiţii şi cerinţe, asigurând o dezvoltare echilibrată și durabilă a comunităților din România.

La aniversarea a două decenii, vreau să felicit echipa Agenției de Dezvoltare Regională Sud-Muntenia în frunte cu Domnul director Liviu Gabriel MUȘAT pentru aceste realizări frumoase şi să-i urez mulţi ani, stabilitate şi noi ascensiuni, alături de aprecierea mea înaltă pentru excelentele sale realizări şi performanţe.

Cu siguranţă, ADR Sud-Muntenia va continua să scrie istorie în domeniul dezvoltării regionale din România. Profesionalismul managementului superior şi al tuturor angajaţilor, onestitatea şi dedicaţia faţă de cetățeni, aplicarea standardelor europene și soluțiilor moderne contribuie în permanenţă la menţinerea reputaţiei şi imaginii pozitive a instituției.

Vă dorim să păstraţi cu responsabilitate şi să valorificaţi plenar acest potenţial inestimabil, obţinând noi și noi realizări importante pe calea implementării proiectelor, dezvoltării Regiunii Sud-Muntenia, creşterii social-economice a ţării în ansamblu.

La mulți ani, ADR Sud-Muntenia!

În numele echipei Agenției de Dezvoltare Regională Sud,

Maria CULEȘOV