Prima   -  Transparență decizională   -  Informație de interes public   -  Anunțuri - CONCURS DE PROIECT IN DOMENIUL AGRICULTURII ECOLOGICE

CONCURS DE PROIECT IN DOMENIUL AGRICULTURII ECOLOGICE

   
26.06.2014    

Propuneri de proiect pentru prelucrarea/comercializarea produselor ecologice

People in Need (PIN), este o organizație non guvernamentală, non profit din Cehia cu reprezentanță în Moldova ce implementează proiectul " Suport în Agricultura Organică în Moldova" cu suportul financiar al USAID.

PIN anunță un tender pentru gospodăriile agricole, producători de produse ecologice, asociații, cooperative sau grupuri de fermieri (cel puțin 50% din produce trebuie să fie certificate ecologic sau să fie în proces de conversiune) care intenționează să creeze:

  • Un punct de comercializare a produselor ecologice autohtone, care să ofere diverse produse alimentare din gospodăria proprie sau de la mai mulți producători autohtoni sau
  • Mini unitate de prelucrare a produselor ecologice sau
  • Depozit pentru fructe/legume sau
  • Orice altă idee inovativă în agricultura ecologică, dar nu activități ce țin de producere.

Candidații eligibili: gospodăriile agricole particulare, alte entități legale pregătite să inițieze noi activități și capabile să vină cu contribuție financiară personală.

Mărimea Grantului: PIN oferă pînă la 40 000 MDL pentru proiect și contribuția aplicantului nu poate fi mai mica decît acesta sumă.

Criterii de selecție: Selectarea se va efectua ținînd cont de structura propunerii de proiect și de fezabilitatea acesteia; contribuția financiară a aplicantului și durabilitatea financiară a proiectului; capacitățile organizaționale și angajamentele aplicantului.

Metoda de plată: Banii vor fi transferați beneficiarului în baza unui acord comun în care vor fi stipulate obligațiile beneficiarului și vor fi transferați după ce beneficiarul va demonstra utilizarea contribuției sale.

Termen limită pentru primirea aplicațiilor: 15 iulie 2014. Propunerile vor fi expediate prin e-mail coordonatorului de proiect Angela Turuta la adresa angela.turuta@peopleinneed.cz.Toate întrebările referitoare la criteriile de selectare sau alte aspecte ale acestui anunț vor fi adresate la aceeași adresă pînă pe data de 1 iulie. Formularele pot fi completate fie în Engleză, Română sau Rusă. Propunerile vor fi examinate și rezultatele vor fi anunțate pînă pe 15 august 2014.

Plîngerile, comentariile sau solicitările de clarificări pot fi adresate la PIN, Șefului Misiunii în Republica Moldova, Bartek Tomalik la adresa: bartek.tomalik@peopleinneed.cz

 

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:   Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney