Prima   -  Transparență decizională   -  Informație de interes public   -  Anunțuri - Uniunea Inventatorilor și Raționalizatorilor „INOVATORUL„ - anunță!

Uniunea Inventatorilor și Raționalizatorilor „INOVATORUL„ - anunță!

   
07.04.2014    

În conformitate cu Legea  cu privire la distincțiile de stat ale Republicii Moldova, Uniunea Inventatorilor  și Raționalizatorilor  din Republica Moldova „Inovatorul", face un demers către conducerea țării, cu privire la conferirea titlului onorific "Om emerit", inventatorilor și raționalizatorilor, care au adus o contribuție substanțială la dezvoltarea economiei republicii.

Propuși pentru conferirea acestui titlu pot fi inventatorii, care desfășoară o activitate rodnică pe tărîmul inventicii în orice ramură a economiei naționale, în știință, în ocrotirea sănătății și apărarea țării, care au adus o mare contribuție la dezvoltarea progresului tehnic, cît și autorii propunerilor de raționalizare valorificate, care au adus o contribuție substanțială la perfecționarea producției, sporirea productivității muncii, îmbunătățirea calității producției, condițiilor de muncă și a tehnicii securității.

Propunerile privind conferirea titlului onorific  "Om emerit", însoțite de următoarele documente:

  • demersul colectivului de muncă sau consililui privind conferirea persoanei titlului onorific "Om emerit";
  • fișa de decorare ;
  • lista invențiilor și / sau propunerile de raționalizare, autorul cărora este propus pentru decorare,

 le puteți expedia pînă la 15 mai 2014, pe adresa:

 MD - 2004, mun. Chișinău,  bd.Ștefan cel Mare și Sfînt 200, of.220,  Uniunea Inventatorilor și Raționalizatorilor din RM ”Inovatorul”

 Telefoane de contact: 74-46-86; 74-32-88

 

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:   Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney