Prima   -  Presa   -  Noutăți - Activitatea de ajustare a proiectelor continuă...

Activitatea de ajustare a proiectelor continuă...

   
25.08.2010   2093 Accesări  

La data de 24 august 2010 la sediul ADR Sud au avut loc 2 ședințe de lucru, scopul cărora a fost ajustarea proiectelor incluse în Documentul Unic de Program la recomandările experților tehnici care au făcut evaluarea în teren.

            În cadrul primei ședințe reprezentanții primăriilor din satele Manta și Crihana Veche împreună cu colaboratorii ADR Sud și consultanții MDRD, au lucrat asupra precizării și detalizării bugetului proiectului: „Apă curată pentru comunitățile rîului Prut". Deasemenea a fost completat dosarul proiectului conform rigorilor MCDR.

            A doua ședință de lucru a fost axată pe discutarea și detalizarea bugetului proiectului: „Eficientizarea managementului deșeurilor menajere solide în Regiunea de Dezvoltare Sud", propus de către ADR Sud în cadrul Apelului Propunerilor de proiecte. În cadrul acestei ședințe au fost detalizate, specificate și argumentate principalele categorii de cheltuieli din buget, fiind complectat dosarul proiectului „Eficientizarea managementului deșeurilor menajere solide în Regiunea de Dezvoltare Sud".

 Documentația pregătită în cadrul ședințelor urmează a fi expediată către MCDR spre examinare și aprobare.