Prima   -  Presa   -  Noutăți - Ședința Consiliului Regional pentru Dezvoltare Sud privind aprobarea versiunii Planului Operațional Regional pentru anii 2010 - 2012

Ședința Consiliului Regional pentru Dezvoltare Sud privind aprobarea versiunii Planului Operațional Regional pentru anii 2010 - 2012

   
16.06.2010   1286 Accesări  

La data de 18 iunie 2010 în incinta Consiliului Raional Cimișlia, et. 2, sala de protocol, din orașul Cimișlia va avea loc ședința Consiliului Regional pentru Dezvoltare Sud. Evenimentul va fi lansat la orele 9.30, fiind organizat de Consiliul Regional de Dezvoltare Sud și Agenția de Dezvoltare Regională Sud în cooperare cu Ministerul Construcțiilor și Dezvoltării Regionale.

La eveniment sunt invitați să participe membrii Consiliului Regional de Dezvoltare Sud, reprezentanți ai Ministerului Construcțiilor și Dezvoltării Regionale, experți ai  proiectului MDRD “Moldova: Cooperare în Dezvoltarea Regională”, colaboratorii ADR Sud și Mass-media regională.

Principalul subiect inclus în ordinea de zi a ședinței se refera la prezentarea și aprobarea versiunii Planului Operațional Regional pentru perioada 2010 - 2012.  Documentul dat are o importanță majoră pentru Regiunea de Dezvoltare Sud, reprezentând planul de implementare a Strategiei de Dezvoltare Regională, prevăzut pentru 3 ani, care conține programele, proiectele și activitățile prioritare.

În cadrul ședinței va fi făcută o trecere în revistă a acțiunilor întreprinse în vederea elaborării Planului Operațional Regional, cum ar fi: lansarea Apelului de propuneri de proiecte în domeniul dezvoltării regionale, colectarea propunerilor de proiecte, verificarea administrativă și examinarea prealabilă a propunerilor de proiecte, și prezentarea propunerilor de proiecte parvenite la adresa ADR Sud pînă la data de 10 iunie 2010, ora 15.00.

Ședința va fi prezidată de dl Andrei Malașevschii, președintele Consiliului Regional pentru Dezvoltare Sud.

Pentru detalii suplimentare Vă rugăm să ne contactați la:

tel: 241.2.62.86 și e-mail: adrsud@gmail.com
Cimișlia, 16 iunie, 2010

Cu considerație,

Maria Culeșov, director ADR Sud
Viorica Cecan, manager de oficiu