Prima   -  Presa   -  Noutăți - Propunerile de proiecte de dezvoltare regionale

Propunerile de proiecte de dezvoltare regionale

   
14.06.2010   1343 Accesări  

Propunerile de proiecte de dezvoltare regionale,  propuse pentru finanțare din mijloacele financiare ale Fondului Național pentru Dezvoltare Regională au fost înaintate de Autoritățile Publice Locale de nivelul I și II pînă la 10 iunie 2010, ora 15.00.

Astfel la 10 iunie 2010 au fost colectate 29 Propuneri de Proiecte, dintre care pe:

Prioritatea I – 18 propuneri de proiecte;
Prioritatea  II – 2 propuneri de proiecte;
Prioritatea III – 9 propuneri de proiecte;

Conform Instrucțiunii Utilizatorului, la data de 11 iunie 2010 în incinta sediului Agenției de Dezvoltare Regională Sud a avut loc verificarea administrativă a propunerilor de proiecte, prezidată de dl Andrei Malașevschi, președintele Consiliului Regional de Dezvoltare Sud. 

Grupul de lucru este constituit în următoarea componență:

  • Andrei Malașevschi (președintele CRD Sud) –  președintele Grupului de lucru;
  • Valeriu Beril (vicepreședintele CRD Sud)– membru al Grupului de lucru;
  • Maria Culeșov (directorul ADR Sud)  – membru al Grupului de lucru;
  • Sergiu Andronachi (specialist în elaborarea, implementarea și monitorizarea proiectelor ADR Sud) - membru al Grupului de lucru;
  • Alexandru Gîncu (șef-adjunct Direcție generală, șef Direcție politică și cooperare regională, reprezentant al Ministerului Construcțiilor și Dezvoltării Regionale.) –  membru al Grupului de lucru.


Grupul de lucru a efectuat verificarea administrativă a Propunerilor de Proiecte pe parcursul întregei zile  și în conformitate cu Îndrumarul privind verificarea administrativă și examinarea preliminară și Grila de examinare preliminară a propunerilor de proiecte în domeniul dezvoltării regionale.