Prima   -  Presa   -  Noutăți - Concurs de granturi pentru ONG-urile din domeniul mediului și dezvoltării locale

Concurs de granturi pentru ONG-urile din domeniul mediului și dezvoltării locale

   
09.12.2022   644 Accesări  

Proiectul PNUD „Comunități rezistente la schimbări climatice prin abilitarea femeilor", cu asistența financiară a Suediei, a lansat un concurs de granturi pentru ONG-urile din domeniul mediului și dezvoltării locale.

Organizațiile câștigătoare vor obține granturi pentru a oferi servicii de mentorat femeilor din localitățile-țintă în vederea realizării unor activități economice, care ar genera venituri pentru gospodăriile lor, ar fi prietenoase mediului, durabile și rezistente la schimbările climatice. Valoarea granturilor oferite pentru ONG-urile selectate este calculată în corespundere cu numărul de beneficiare asistate și va constitui până la 16.000 dolari SUA.

În cadrul concursului de granturi, vor fi selectate trei ONG-uri. Acestea vor oferi expertiza necesară femeilor cu activitate economică în cadrul gospodăriilor casnice din raioanele Nisporeni, Călărași, Basarabeasca, Leova, UTA Găgăuzia, zona de securitate și regiunea transnistreană, în perioada ianuarie - august 2023.

Criteriile de eligibilitate și condițiile de participare la concurs le găsiți aici: www.axa.md/rescom/

Data limită pentru participare este 22 decembrie, ora 23:59. Pe 14 decembrie experții proiectului PNUD și companiei AXA Management Consulting, în parteneriat cu Centrul CONTACT și Agenția INNOVATION, care sunt responsabile de gestionarea concursului de granturi, vor organiza o sesiune de informare în regim online cu privire la condițiile și modul de desfășurare a concursului.

Doritorii de a participa la sesiunea de informare trebuie să se înregistreze, completând formularul disponibil aici: https://docs.google.com/.../1zD6fzbZQZxuhBNk7.../edit