Prima   -  Presa   -  Noutăți - Mesajul Dlui Ion Pînzari, Director interimar al ADR Sud, cu prilejul Zilei autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală

Mesajul Dlui Ion Pînzari, Director interimar al ADR Sud, cu prilejul Zilei autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală

   
01.02.2022   208 Accesări  

Stimați reprezentanți ai administrației publice locale din Regiunea de Dezvoltare Sud,

Cu prilejul Zilei autonomiei locale şi a lucrătorului din administraţia publică locală, permiteți-mi să Vă adresez alese cuvinte de felicitare, sincere urări de sănătate și prosperitate, exprimându-mi întreaga considerație și gratitudine pentru eforturile depuse de fiecare dintre Dumneavoastră la soluționarea problemelor și îmbunătățirea calității vieții cetățenilor din Regiunea de Dezvoltare Sud, pentru conlucrarea de care dați dovadă, devotamentul și profesionalismul pe care îl demonstrați în activitatea de zi cu zi.

De-a lungul timpului, am reușit să facem față provocărilor și să realizăm împreună lucruri frumoase pentru regiune - să construim apeducte și rețele de canalizare, să reabilităm infrastructura drumurilor locale și regionale, să sporim eficiență energetică a clădirilor publice și atractivitatea turistică a regiunii. Toate realizările se datorează inclusiv implicării și contribuției Dvs.

În numele echipei Agenției de Dezvoltare Regională Sud, Vă mulțumesc pentru implicare activă și contribuția substanțială adusă la realizarea obiectivelor politicii de dezvoltare regională și implementarea proiectelor atât de necesare pentru dezvoltarea echilibrată și sustenabilă a Regiunii de Dezvoltare Sud.

În cele ce urmează, vom continua pe același făgaș și vom fi alături de Dvs., vom munci cu aceeași abnegație, perseverență și profesionalism, pentru a asigura dezvoltarea comunităților din care facem parte.

Vă urez sănătate, prosperitate, energie constructivă și suficiente prilejuri de satisfacție în activitatea pe care o desfășurați! 

Cu respect și deosebită considerație,

Ion PÎNZARI,

Director interimar al Agenției de Dezvoltare Regională Sud