Prima   -  Presa   -  Noutăți - Invitație de participare la concursul de achiziționare a serviciilor media audiovizuale

Invitație de participare la concursul de achiziționare a serviciilor media audiovizuale

   
28.09.2021   666 Accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională Sud, în calitate de autoritate contractantă, anunță despre lansarea concursului de achiziție a serviciilor media audiovizuale, inițiate în cadrul proiectului "Suport pentru Consiliul Regional pentru Dezvoltare din Regiunea de Dezvoltare Sud", finanțat din sursele Guvernului Federal al Germaniei, prin intermediul Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), în cadrul Proiectului "Modernizarea Serviciilor Publice Locale din Republica Moldova" (MSPL).

Serviciile media constau în elaborarea unui produs video, și anume: a unui film de promovare „Regiunea de dezvoltare Sud în sprijinul locuitorilor regiunii”, cu o durată de până la 20 de minute, care să explice rolul ADR în implementarea politicilor de dezvoltare regională, precum și rolurile, responsabilitățile și sarcinile membrilor Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Sud.

Modalitățile de participare la concurs: oferta se expediază la adresele electronice olgagorban75@gmail.com, luminita.netedu@adrsud.gov.md, cu atașarea setului de documente scanate, cu indicația în titlul mesajului „Concurs de achiziție servicii media audiovizuale”.

Termenul-limită de prezentare a ofertelor: 1 octombrie 2021, ora 17.00. Dosarele expediate după expirarea termenului limită vor fi respinse.

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta: Luminița Netedu, specialistă în comunicare și relații cu APL, mob. 060011717, (0241) 26844, e-mail: luminita.netedu@adrsud.gov.

Termeni de referință pentru selectarea unei companii în vederea achiziționării servicii media audiovizuale