Prima   -  Presa   -  Noutăți - În atenția ONG-urilor, APL-urilor și antreprenorilor din Regiunea de Dezvoltare Sud!

În atenția ONG-urilor, APL-urilor și antreprenorilor din Regiunea de Dezvoltare Sud!

   
06.12.2019   1647 Accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională Sud Vă invită să participați la Discutarea publică a priorităților Strategiei de Țară a Programului de Granturi Mici al GEF, implementat de PNUD Moldova pentru o nouă perioadă. Activitatea este organizată de Asociația de Dezvoltare a Turismului în Moldova.

Evenimentul va avea loc în data de 12 decembrie 2019, începând cu ora 10:00, în Sala de ședințe a Consiliului Raional Cimișlia (or. Cimișlia, bd.Ștefan cel Mare, 12), conform Agendei.

La discuția publică sunt invitate să participe ONG-urile și autoritățile publice locale din Regiunea de Dezvoltare Sud, care susțin proiecte de mediu, dezvoltare durabilă a localității, precum și antreprenori din mediul rural, inclusiv fermierii care sunt motivați să dezvolte/consolideze afacerile eco, au interes în atragerea de fonduri și sunt deschiși pentru cooperare cu alți parteneri la nivelul unor destinații verzi.

În mod special sunt invitate să participe persoanele care au aplicat anterior cu diferite proiecte ce țin de mediu sau ecoturism.

În acest sens, Vă rugăm să confirmați disponibilitatea Dvs. de a participa la training până la data de 10 decembrie 2019, la adresa de e-mail: marinamiron.72@mail.ru sau la nr. de telefon 079550731.