Prima   -  Presa   -  Noutăți - Agenția de Dezvoltare Regională Sud dă start cursurilor de formare profesională pentru brutari și patiseri, cu aplicarea metodologiei de instruire în stil italian

Agenția de Dezvoltare Regională Sud dă start cursurilor de formare profesională pentru brutari și patiseri, cu aplicarea metodologiei de instruire în stil italian

   
04.04.2018   747 Accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională Sud anunță despre lansarea, începând cu data de 17 aprilie 2018, a cursurilor de formare profesională în domeniile brutărie-patiserie-preparare de produse făinoase.

Cursurile vor fi desfășurate în baza tehnologiei de fabricație în stil italian, de către profesori cu renume și experiență avansată în domeniu din Provincia Novara, Italia.

Primul curs - general, va dura 3 săptămâni, începând cu data de 17 aprilie, și va fi desfășurat în centrul de reședință al Regiunii Sud, orașul Cimișlia.

Instruirile sunt parte a proiectului "Non Solo Pane", inițiat și implementat în Regiunea de Dezvoltare Sud de antreprenorul italian Albino Irali și compania "Green Projects" SRL, administrator Claudio Li Calzi, în parteneriat cu ADR Sud.

Instruirile vor fi desfășurate gratuit, având drept obiectiv de a forma profesioniști cu calificare înaltă pentru angajatorii locali și internaționali și de a informa noii antreprenori din acest domeniu privind posibilități de finantare pentru obtinerea utilajului necesar în desfășurarea activității.

Totodată, proiectul "Non Solo Pane"  își propune creșterea competitivității economice a Regiunii de Dezvoltare Sud prin consolidarea capacităților antreprenoriale și profesionale în domeniile brutărie și patiserie.

Mai multe detalii despre curs aflați din pliantul proiectului elaborat de ADR Sud.

Doritorii de a se înscrie la cursuri sunt rugați să completeze un chestionar de înregistrare, accesând 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeSgYWlyxwk_AR6L28wr9zBvU0CJvnj_uZldGctK4WElP8bJg/viewform?usp=sf_link