Prima   -  Presa   -  Noutăți - USAID oferă granturi pentru îmbunătățirea oportunităților de comercializare a cireșelor prin modernizarea infrastructurii post-recoltare

USAID oferă granturi pentru îmbunătățirea oportunităților de comercializare a cireșelor prin modernizarea infrastructurii post-recoltare

   
13.03.2018   1052 Accesări  

Proiectul USAID Agricultura Performantă în Moldova (APM), implementat de către Chemonics International, Inc. lansează un apel de cereri de grant pentru a îmbunătăți operațiunile de export a cireșelor moldovenești, prin îmbunătățirea tehnologiilor post-recoltă și infrastructurii caselor de ambalare și exportatorilor de cireșe. Granturile vor fi acordate și implementate în conformitate cu regulamentele USAID și ale Guvernului SUA cu privire la atribuirea granturilor și politicile interne de gestionare a granturilor ale proiectului APM.

Data lansării: Martie 08, 2018

Data încheierii: Aprilie 10, 2018

Proiectul va organiza un atelier de pre-aplicare la data de 20 martie, 2018, de la ora 11:00 pentru două ore la sediul proiectului APM: str. Alexei Mateevici 87, MD-2009, Chișinău, Republica Moldova. Acest atelier va oferi solicitanților eligibili și interesați posibilitatea de a adresa întrebări despre acest apel și a primi îndrumări referitor la modul de completare a formularului de aplicare. Solicitanții interesați care îndeplinesc cerințele de eligibilitatedefinite în Secțiunea III de mai jos și care ar vrea să participe la acest atelier sunt rugați să confirme participarea, expediind numele participantului, denumirea organizației și Nr. apelului pentru finanțare la adresa de email: grants@moldovaagro.com până la data de 16 martie 2018Organizațiile pot delega doar o (1) singură persoană pentru participarea la atelier. Atunci când confirmați participarea, indicați dacă persoana are necesități speciale pentru a accesa facilitățile atelierului. APM nu rambursează costurile de participare. Participanții înregistrați vor primi un email de confirmare a înregistrării în termen de 2 zile lucrătoare de la data recepționării cererii de participare.

Totodată, solicitanții interesați au posibilitatea să adreseze întrebări referitoare la Apel și a primi îndrumări cu privire la modul de completare a formularului de solicitare, expediind întrebările lor la adresa de email: grants@moldovaagro.com până la 16 martie 2018. Pentru a ne asigura că toate întrebările sunt primite și tratate în mod corect și transparent, vă rugăm să trimiteți toate comunicările prin e-mail, nu prin apel telefonic. Pentru pachetul de aplicare COMPLET și Q & A verifică Google Drive:

https://drive.google.com/drive/folders/1kCJfUglBRSCl9P25AlOalnewReZJZsMu?usp=sharing

Angajații proiectului APM și Chemonics nu au dreptul să solicite, iar solicitanților li se interzice să ofere bani, onorarii, comision, credit, cadouri, gratuități, obiecte de valoare sau compensații pentru a obține sau a recompensa tratamentul favorabil presupus necorespunzător cu privire la acest apel. Orice solicitare necorespunzătoare din partea oricărui angajat al proiectului va fi raportată Directorului de proiect sau la adresa de email BusinessConduct@chemonics.com.

Solicitanții trebuie să ia în considerare că corespondența electronică cu alte e-mail-uri care nu provin de la @chemonics.com sau @moldovaagro.com nu sunt corespondență oficială, iar solicitanții trebuie să contacteze imediat grants@moldovaagro.com dacă se confruntă cu o astfel de situație.

Următoarele anexe sunt parte a acestui Apel pentru finanțare:

- Anexa A - Formularul cererii de grant

- Anexa B - Formularul bugetului pentru cererea grantului

- Anexa C - Formularul de auto-evaluare a solicitantului

Anexa D - Certificări obligatorii

Anexa E - Dispoziții obligatorii și necesare standarde aplicabile: