Prima   -  Presa   -  Noutăți - Întrunire informativă privind apelul de granturi pentru activități inovative și transfer tehnologic în cadrul lanțului valoric al pomușoarelor

Întrunire informativă privind apelul de granturi pentru activități inovative și transfer tehnologic în cadrul lanțului valoric al pomușoarelor

   
21.11.2017   500 Accesări  

Proiectul USAID Agricultura Performantă în Moldova  (APM) organizează pe data de 27 noiembrie curent, la 11.00, o întrunire informativă privind apelul de granturi pentru activități inovative și transfer tehnologic în cadrul lanțului valoric al pomușoarelor. Întrunire se va desfășura la sediul proiectului APM (Chișinău, str. A. Mateevici 87). 

Proiectul Agricultură Performantă în Moldova (APM) finanțat de Agenția USAID și implementat de compania Chemonics International intenționează să acorde granturi pentru activități de inovare și transfer tehnologic care vor îmbunătăți practicile de producere și manipulare post-recoltare în cadrul lanțului valoric al pomușoarelor și care vor genera vânzări mai mari atât pe piața internă cât și la export. Implementând tehnologii noi și inovații, activitățile beneficiare de granturi vor fi utilizate în scopuri demonstrative pentru alte părți interesate din lanțul valoric al pomușoarelor, inclusiv pentru studenții care participă la programe de învățământ dual. 

Data limită de aplicare pentru granturi: 3 octombrie 2018 (sau până la epuizarea fondurilor).

Textul integral al APS, anexele și răspunsurile la întrebări le găsiți pe Google Drive:

https://drive.google.com/open?id=0BzazNP4kCiU5azVaUHF5M3A2Y00

Granturile vor fi acordate și implementate în conformitate cu regulamentele USAID și ale Guvernului SUA cu privire la granturi, precum și cu politicile interne ale Proiectului de gestionare a granturilor.

APM încurajează solicitanții să dezvolte activități inovatoare care oferă soluții pentru problemele critice din sectorul pomușoarelor. Solicitanții trebuie să gândească creativ despre căile de implicare a mai multor părți interesate în sectorul vizat și trebuie să se concentreze pe metodele durabile de desfășurare a activităților după încheierea acordului de grant. 

Cei care nu vor reuși să participe la întrunire, pot solicita răspunsuri la întrebări pe adresa electronică grants@moldovaagro.com .