Prima   -  Presa   -  Noutăți - Oamenii de afaceri din Regiunea de dezvoltare Sud sunt invitați să participe la evenimentul Tbilisi Belt and Road Forum 2017

Oamenii de afaceri din Regiunea de dezvoltare Sud sunt invitați să participe la evenimentul Tbilisi Belt and Road Forum 2017

   
21.11.2017   1105 Accesări  

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului adduce la cunoștința persoanelor interesarte despre oportunitatea de a participa la evenimentul Tbilisi Belt and Road Forum 2017, care va avea loc în Georgia, în perioada 27-30 noiembrie curent.

Evenimentul este unul de nivel înalt și are drept scop a întruni oameni de afaceri din toată lumea interesați în promovarea relațiilor economice moldo-georgiene.

Organizat sub patronajul Primului Ministru al Georgiei, Giorgi Kvirikashvili, evenimentul de două zile servește ca o platformă continuă pentru dialogul dintre Guvern și între mediul de afaceri și vizează promovarea cooperării regionale. Concentrându-se pe întregul spectru de factori care definesc comerțul regional și global, Forumul este așteptat să găzduiască peste 1.000 de lideri politici, diplomați, reprezentanți ai organizațiilor internaționale și ai mediului de afaceri.  

Ținem să precizăm că cheltuielile de participare și transport în cadrul evenimentului sus-menționat vor fi suportate de către participanți.