Prima   -  Presa   -  Noutăți - Procesul de implementare a proiectelor de dezvoltare regională în regiunea sud este în plină desfășurare. Vezi ce acțiuni a întreprins până în prezent ADR Sud în acest sens

Procesul de implementare a proiectelor de dezvoltare regională în regiunea sud este în plină desfășurare. Vezi ce acțiuni a întreprins până în prezent ADR Sud în acest sens

   
15.09.2017   512 Accesări  

Mersul implementării proiectelor investiționale aprobate pentru finanțare în anul 2017 și implementate în Regiunea Sud cu suportul Agenției de Dezvoltare Sud, precum și valorificarea mijloacelor financiare alocate în acest scop din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională, au fost examinate în cadrul ședinței din 14septembirie, anul curent, a Consiliului Regional pentru Dezvoltare Sud. 

În această ordine de idei, Andrei Popușoi, șeful Secției management proiecte din cadrul ADR Sud, a venit în fața factorilor de decizie regionali cu o prezentare a situației curente a proiectelor în derulare, menționând că, în decursul celor 8 luni ale anului curent  de către ADR Sud au fost valorificate mijloace financiare în valoare de 17 336.45, ceea ce constituie 48,1% din 36 014.88 de lei alocați din FNDR în scopul implementării pentru anul 2017. 

Mai multe informații despre proiectele aflate în derulare în Regiunea de Dezvoltare Sud găsiți în prezentarea de mai jos.

Implementarea proiectelor aprobate spre finanțare în 2017 din FNDR, în Regiunea de Dezvoltare Sud