Prima   -  Presa   -  Noutăți - În atenția tinerilor cu spirit întreprinzător din Regiunea de Dezvoltare Sud! Data depunerii dosarelor la concursul „Cea mai bună idee inovațională” a fost extinsă până pe 31 mai curent

În atenția tinerilor cu spirit întreprinzător din Regiunea de Dezvoltare Sud! Data depunerii dosarelor la concursul „Cea mai bună idee inovațională” a fost extinsă până pe 31 mai curent

   
23.05.2017   557 Accesări  

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic în parteneriat cu Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii, Academia de Științe a Moldovei, Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală organizează, în perioada 15-16 iunie 2017, concursul „Cea mai bună idee inovațională". 

 Concursul are scopul de a susține și promova ideile tinerilor care doresc să inițieze sau să dezvolte propria afacere și identificarea celor mai viabile idei de afacere în domeniul inovațiilor.

La concurs pot aplica studenți, masteranzi, doctoranzi sau tineri cu vârsta cuprinsă între 18-35 ani, care au o idee inovațională de afaceri și doresc să inițieze sau să dezvolte propria afacere în următoarele domenii: tehnologii, materiale și produse inovative; tehnologii informaționale; eficiență energetică și valorificarea surselor de energie regenerabilă; biomedicină și sănătate; biotehnologii și industria alimentară. 

Câștigătorul va obține premiul de 10 000 lei și va fi înscris automat în concursul proiectelor de transfer tehnologic, obținând șansa de a primi finanțare de 1 000 000 lei pentru implementarea ideii inovaționale de afacere, locul II - 7 mii lei; locul III - 5 mii lei; locul IV - 2 mii lei. Toți doritorii de a se înscrie la concurs, sunt invitați să depună următoarele documente:

1. cerere-tip de participare (vedeți Anexa 1);

2. descrierea planului de afaceri conform criteriilor de prezentare (vedeți Anexa 2). 

Evaluarea se efectuează inclusiv în baza prezentării ideii inovaționale in fața Comisiei de evaluare de către autorul/autorii proiectului. Participanții trebuie să respecte termenul limită de prezentare a dosarelor.

Perioada de depunere a dosarelor a fost  prelungită. Dosarele de participare se vor depune personal (str. Miorița 5, etajul 4, oficiul 409) sau pe adresa de email concurs@aitt.md până la 31 mai 2017. 

Pentru mai multe detalii accesați www.aitt.md sau apelați numărul de telefon 022 88 25 65 // 022 88 25 68.

Anexa 1. Cerere de participare

Anexa_2. Cerințe de Prezentare a Ideii Inovaționale