Prima   -  Presa   -  Noutăți - Cel mai bun antreprenor-femeie a anului 2016 este din Regiunea de Dezvoltare Sud, raionul Basarabeasca. Se numește Silvia Lazu și este autoarea celui mai cunoscut brand în Moldova - BOMBONICI

Cel mai bun antreprenor-femeie a anului 2016 este din Regiunea de Dezvoltare Sud, raionul Basarabeasca. Se numește Silvia Lazu și este autoarea celui mai cunoscut brand în Moldova - BOMBONICI

   
11.11.2016   1053 Accesări  

Directorul fabricii de confecţionare a articolelor de îmbrăcăminte pentru copii „Bombonici" din raionul Basarabeasca, Silvia Lazu, a fost desemnată drept cel mai bun antreprenor-femeie în anul 2016. Festivitatea de înmânare a diplomelor a avut loc joi, în cadrul conferinţei internaţionale „Internaţionalizarea întreprinderilor mici şi mijlocii - perspective de dezvoltare pentru Republica Moldova"

Întreprinderea activează din anul 2008. Brandul „Bombonici" este cel mai cunoscut în Moldova. Până la deschiderea fabricii, Silvia Lazu cosea haine pentru copilul său.

La festivitate au fost înmânate alte 17 diplome la nominalizările „Cel mai bun meșter popular", „Pentru integrarea activă în societate", „Cel mai tânăr antreprenor", „Cel mai bun antreprenor în sfera construcțiilor", „Cel mai bun antreprenor - exportator", „Cel mai bun antreprenor - femeie", „Cel mai bun antreprenor în sfera prestării serviciilor", „Cel mai bun antreprenor în sfera comerțului", „el mai bun antreprenor în sfera de producție". Câştigătorii s-au ales cu certificate şi premii băneşti.

În acest an, la concurs au participat 158 de antreprenori din 15 raioane ale țării. Antreprenorii premiați activează în diverse domenii: agroalimentar, construcții, servicii hoteliere, comerț, alimentație publică, textile.

 

Concursul Național „Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM» este iniţiat de Ministerul Economiei şi Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii.