Prima   -  Presa   -  Noutăți - În atenția Administrațiilor Publice Locale de nivelele I și II din Regiunea de Dezvoltare Sud interesate să stabilească relații de colaborare cu parteneri din LETONIA!

În atenția Administrațiilor Publice Locale de nivelele I și II din Regiunea de Dezvoltare Sud interesate să stabilească relații de colaborare cu parteneri din LETONIA!

   
04.11.2016   602 Accesări  

Agenția de Dezvoltare Sud Vă aduce la cunoștință că, în rezultatul vizitei delegației  din Letonia în Regiunea de Dezvoltare Sud în data de 20-21 octombrie anul curent, s-a decis de a stabili relații de parteneriat între mai multe localități din Regiunea Sud a Republicii Moldova cu localități din Letonia.

În acest context, dacă entitatea Dvs. este interesată să găsească parteneri din Letonia cu care ați putea colabora și realiza obiective comune, vă rugăm să elaborați un scurt profil în limba rusă al localității Dumneavoastră. Aceasta poate fi  o descriere narativă sau o prezentare Power Point, cu imagini și informație descriptivă, care va include: suprafața, așezarea geografică, numărul populației, instituții de învățământ, alte filiale sau instituții de stat, obiective turistice, principalele ocupații a locuitorilor, ONG-uri, antreprenori, etc. - într-un cuvânt, tot ceea ce credeți că ar putea interesa potențialii parteneri.

Atașați profilul unui mesaj cu tema PARTENERI LETONIA și expediati-l la adresa electronică adrsud@gmail.com a Agenției de Dezvoltare Regională Sud.

 

Pentru a obține informații suplimentare, telefonați la nr. de tel. 0 241 26286.