Prima   -  Presa   -  Noutăți - De ziua lor profesională, funcționarii publici din cadrul MDRC au fost felicitați și distinși cu diplome de merit

De ziua lor profesională, funcționarii publici din cadrul MDRC au fost felicitați și distinși cu diplome de merit

   
23.06.2016   968 Accesări  

Funcționarii publici își sărbătoresc astăzi, ziua profesională. Cu acest prilej, ministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Vasile Bîtca și-a felicitat colegii din minister și le-a adresat un mesaj de mulțumire pentru devotamentul în serviciul public.

"Consemnarea la 23 iunie a Zilei funcționarului public este un bun prilej de a confirma importanța serviciului public de calitate cu instituții puternice, precum și de a aprecia munca funcționarilor publici spre binele  cetățenilor din țara noastră. O instituție puternică există și rezistă atunci cînd are funcționari bine pregătiți profesional, ce își îndeplinesc conștiincios responsabilitățile și muncesc cu dăruire de sine. Mă bucur stimați colegi, că reușiți să dați dovadă de eficiență, transparență și responsabilitate civică în munca de zi cu zi. Apreciez efortul dumneavoastră și vă mulțumesc pentru munca prodigioasă pe care o depuneți în dezvoltarea domeniilor pe care le gestionează Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor. Sunt convins, că veți continua să munciți cu același zel, ca să avansăm în dezvoltarea regională și să construim un viitor prosper pentru concetățenii noștri. Cu prilejul zilei profesionale, vă doresc sănătate, bunăstare și succes în realizarea importantelor responsabilități ce vă revin în consolidarea statului", a subliniat ministrul Vasile Bîtca, în cadrul unei ședințe festive.

Pentru devotament, disciplină, profesionalism și responsabilitate civică pentru un grup de funcționari publici din cadrul MDRC au fost decernate diplome.

La rîndul lor, funcționarii au mulțumit pentru aprecierea muncii și au precizat că vor continua să muncească cu dăruire pentru a spori încrederea cetățenilor în instituție și a realiza cu succes obiectivele instituționale.