Prima   -  Presa   -  Noutăți - În atenția membrilor CRD Sud!!!

În atenția membrilor CRD Sud!!!

   
05.11.2015   1031 Accesări  

Stimați membrii ai Consiliului Regional pentru Dezvoltare Sud!

Agenția de Dezvoltare Regională Sud vă invită să participați la atelierul de lucru pentru membrii CRD Sud "Dezvoltarea regională: Rolul CRD în acest proces", care se va desfășura la data de 13 noiembrie 2015 în incinta Complexului ,,Colinele Aurii", situat în extra - vilanul or. Cimișlia.

Evenimentul se desfășoară in contextul dezvoltării capacităților membrilor CRD Sud pentru a-și exercita cu succes atribuțiile stabilite prin lege. Èšinînd cont de faptul, că Consiliul Regional pentru Dezvoltare este organul decizional la nivelul regiunii de dezvoltare și este instituția responsabila de dezvoltarea generală din regiune (art.7 al.2 Legea nr. 438 din 28.12.2006), este foarte importantă participarea Dumneavoastră la această activitate.

Menționăm, că atelierul de lucru este organizat de ADR Sud în parteneriat cu Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei(GIZ) în cadrul proiectului "Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova".

Rugăm să confirmați participarea la eveniment pînă la data de 10 noiembrie 2015 la adresa de email adrsud@gmail.com sau la tel: 0241-21150.

Mai jos gasiți  atașată agenda evenimentului.