Prima   -  Presa   -  Noutăți - 2 licitații deschise desfășurate la ADR Sud

2 licitații deschise desfășurate la ADR Sud

   
31.07.2015   1431 Accesări  

În data de 28 iulie, incinta oficiului  Agenției de  Dezvoltare Sud a avut loc licitația deschisă pentru executarea lucrărilor „Construcția sistemului de canalizare în s. Roșu, r-nul Cahul cu conectarea la sistemul de canalizare a or. Cahul. La deschiderea licitației au participat 7 companii - „Lăcătuș" SRL, „Uralis" SRL, „Lucet-Comerț" SRL, „Capital" SRL, „Polimer Gaz Construcții" SRL, „Vipart Plus" SRL, „Izodromgaz" SRL.  Membrii  grupului de lucru format din Președintele Grupului de Lucru, reprezentant al Beneficiarului, reprezentanții ADR Sud și reprezentantul GIZ au deschis și au prezentate ofertele.

Tot, în incinta ADR Sud a avut loc licitația deschisă din data de  29  iulie 2015 privind executarea lucrărilor „Reabilitarea stației de tratare a apei potabile din r. Prut, or. Cahul". La aceasta au participat 4 companii - „Uralis" SRL, „Izodromgaz" SRL, SA „Agromontaj", SC „Vipart Plus" SRL.  Deschiderea și prezentarea ofertelor a fost efectuată de către membrii  grupului de lucru format din reprezentant al Beneficiarului, reprezentanții ADR Sud și reprezentantul GIZ.

Grupul de lucru va analiza în detalii ambele oferte, în conformitate cu prevederile stabilite prin documentele de licitație și cu completările făcute la deschiderea licitației, cu care ofertanții au fost de acord, în vederea adjudecării ofertei câștigătoare, și va anunța public câștigătorul.