Prima   -  Presa   -  Noutăți - În atenția presei

În atenția presei

   
03.06.2015   1060 Accesări  

Locuitorii s.Carahasani, din Ștefan Vodă vor avea parte de un drum nou

Mult-stimați,

Prin prezenta, ADR Sud vă informează că în data de 5 iunie,  2015, la orele 11.00 va avea loc evenimentul festiv de finalizare a proiectului „Reabilitarea infrastructurii drumului în com. Carahasani".

În acest context, Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Agenția de Dezvoltare Regională Sud în comun cu Autoritățile Publice Locale, vă invită sa participați la inaugurarea festivă a drumului.

Obiectivul general al proiectului "Reabilitarea infrastructurii drumului în s. Carahasani"  fiind dezvoltarea social economică a zonei de Sud a Republicii Moldova prin  3,18 km de drum de importanță locală reabilitat. Durata proiectului: 12  luni. Bugetul proiectului fiind de 13074 mii lei.

În urma realizării acestuia, beneficiarii proiectului - Reabilitarea infrastructurii drumului în s. Carahasani - populația Carahasani,  populația Antonești, angajați din satele vecine ai fabricii de vinuri Carahasani -Vin, vor beneficia de un drum modernizat, reabilitat și acces facilitat la traficul rutier.

Proiectul "Reabilitarea infrastructurii drumului în s. Carahasani - oportunități sporite pentru dezvoltarea economică pentru zona de sud a Republicii Moldova" se înscrie în cadrul acțiunilor prevăzute în Documentului Unic de Program pentru perioada 2013-2015.