Prima   -  Presa   -  Noutăți - Atenție! Eveniment important pentru APL I și II din Regiunea Sud

Atenție! Eveniment important pentru APL I și II din Regiunea Sud

   
03.02.2015   1167 Accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională Sud  în comun cu Agenția Cehă pentru Dezvoltare, implementează un proiect soft, "Consolidarea capacităților APL din Republica Moldova, regiunea Sud", în cadrul căruia Autoritățile Publice Locale (APL) din Regiunea de Dezvoltare Sud  își vor fortifica capacitățile în elaborarea  proiectelor  regionale de susținere a dezvoltării sectorului privat prin aplicarea  instrumentelor de dezvoltare socio-economică echilibrată în Regiunea Sud. În perioada 10-19 februarie curent, continuă al doilea modul de instruiri care are scopul de a instrui APL-urile în Elaborarea Notelor Conceptuale. În cadrul proiectului, APL-urile vor beneficia de instruiri, consultații individuale pe ideile de proiecte identificate de către beneficiari întru dezvoltarea ideilor de proiect.

Scopul general al proiectului este de a pregăti APL-urile din Regiunea de Dezvoltare Regională Sud cu proiecte eficiente și durabile pentru următorul Apel de Propuneri de Proiecte (al treilea la număr), .

În continuarea activităților din cadrul proiectului,  Vă invităm  să participați la cel de-al doilea seminar  de instruire privind  Elaborarea Notelor Conceptuale (NC). Acest modul constă din două zile de instruire, și se va desfășura conform programului indicat mai jos:

Data

Timpul de lucru

Locul desfășurării

Invitații sunt reprezentanți din raioanele 

10-11 februarie

09.00-

17.00

Consiliul Raional Cimișlia 

Cimișlia,

Leova,

Basarabeasca vorb. de limba română

12-13 februarie

09.00-

17.00

Consiliul raional Căușeni,

Caușeni,

Ștefan Vodă

16-17 februarie

09.00-

17.00

Consiliul   raional Cahul

Cahul,

Cantemir

18-19 februarie

09.00-

17.00

Consiliul raional Taraclia

Taraclia,

Basarabeasca vorb. de limba rusă

Persoanele interesate pot  să se adreseze către dna Viorica Cuțitaru, specialist în elaborarea, implementarea și monitorizarea proiectelor.     

Date de contact: email: adrsud@gmail.com  tel. serviciu 0241-21151,  tel. mobil  079292169.

Invitația_și_agenda_seminarului