Prima   -  Presa   -  Noutăți - Prezentările din cadrul Forumului regional „Antreprenoriatul - factor-cheie în dezvoltarea regională„

Prezentările din cadrul Forumului regional „Antreprenoriatul - factor-cheie în dezvoltarea regională„

   
03.10.2014   1467 Accesări  

În cadrul Forumului  regional "Antreprenoriatul - factor - cheie în dezvoltarea regională", organizat recent de Agenția de Dezvoltare Regională Sud, antreprenorii din regiune s-au familiarizat cu incubatoarele de afaceri și parcurile industriale, ca oportunități în dezvoltarea afacerilor. Astfel, experți străini, dar și naționali au oferit prezentări, care descriu posibilități, dar și riscuri în dezvoltarea afacerilor.

În acest context, reprezentanți ai  delegației din România, au descris parcurile industriale ca elemente de atragere a investițiilor  și au diseminat informații ce țin de atragerea investitorilor în parcurile industriale.

Despre realizări și provocări oferite de incubatoarele de afaceri, au relatat administratori și rezidenți ai incubatoarelor de afaceri din țară și regiune.

 Prin Forumul regional „Anteprenoriatul - factor-cheie în dezvoltarea regională", ADR Sud a favorizat  creșterea gradului de conștientizare, informare și familiarizare a actorilor din regiune privind rolul sectorului privat în dezvoltarea regională și mecanismele de stimulare a acestuia, evidențiind  ca oportunitate parcurile industriale și incubatoarele de afaceri.