Prima   -  Presa   -  Noutăți - Proiectul Strategiei raionului Leova, componenta "Aprovizionarea cu apă și servicii de canalizare"

Proiectul Strategiei raionului Leova, componenta "Aprovizionarea cu apă și servicii de canalizare"

   
06.08.2014   1480 Accesări  

Leova 6 august 2014/ Prezentarea proiectului Strategiei de Dezvoltare Socio - Economică a raionului Leova pentru 2015-2020, componenta "Aprovizionarea cu apă și servicii de canalizare".

Specialiști ai Agenției de Dezvoltare Regională Sud (ADR Sud), experți și consultanți ai Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), reprezentanți ai Consiliului raional și Primăria Leova, precum și ai  Î.M Apă-Canal", au reprezentat echipa care au discutat și definitivat  componenta "Aprovizionarea cu apă și servicii de canalizare" a documentului strategic.

 

 

 

 

În deschiderea ședinței dna Maria Culeșov, directorul ADR Sud, a subliniat  că " a fost un drum lung și o muncă enorma depusă din partea grupului de lucru, iar strategia prezentată astăzi și ulterior elaborarea Studiului de Fezabilitate, vă va ajuta să atrageți pe viitor mai multe investiții în raionul dvs."

Experții GIZ/GOPA, au prezentat structura și conținutul documentului, iar membrii grupului de lucru au intervenit cu întrebări care au fost clarificate de către experții proiectului.

Toate propunerile de modificare vor fi analizate de  către experții GIZ și incluse în documentul final al strategiei. După cum au stabilit membrii GL, după integrarea eventualelor propuneri în textul documentului, strategia urmează să fie prezentată spre aprobare în cadrul ședinței consiliului raional Leova, la începutul lunii septembrie.