Prima   -  Presa   -  Noutăți - Recomandări în procedura de licitații publice la proiectele finanțate de GIZ

Recomandări în procedura de licitații publice la proiectele finanțate de GIZ

   
29.07.2014   1524 Accesări  

Regiunea Sud, or.Cimișlia/28iulie 2014/ A avut loc ședința grupului de lucru pentru licitațiile publice la proiectele "Reabilitarea stației de tratare a apei potabile or. Cahul" și „Construcția sistemului de canalizare din s. Roșu", finanțate de GIZ.

La eveniment au participat specialiștii ADR Sud în frunte cu directorul Agenției Maria Culeșov, reprezentantul  Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor (MDRC), reprezentanții  Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) și beneficiarii proiectelor.

Membrii grupului de lucru (GL), au discutat referitor la criteriile de eligibilitate pentru selectarea operatorilor economici care vor participa la licitația publică, au studiat în detaliu documentele de licitație și au aprobat documentația pentru licitație.

Urmează lansarea procedurii de achiziții publice, iar data va fi stabilită de către Agenția de Achiziții Publice.

Reiterăm că suma totală a proiectului "Reabilitarea stației de tratare a apei potabile or. Cahul" este de 7,921.00, suma totală a proiectului  „Construcția sistemului de canalizare din s. Roșu",este de 12,816.00, ambele finanțate de către Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei(GIZ) și implementate de Agenția de Dezvoltare Regională Sud (ADR Sud).