Prima   -  Presa   -  Noutăți - Memorandum de colaborare semnat între ADR Sud și MOLDREC

Memorandum de colaborare semnat între ADR Sud și MOLDREC

   
18.07.2014   1233 Accesări  

Cimișlia/18 iulie 2014/Agenția de Dezvoltare Regională Sud a semnat un Memorandum de cooperare  cu Asociația pentru Reciclarea Deșeurilor de Echipamente Electrice și Electronice - MOLDREC 

La data de 18 iulie curent, la sediul ADR Sud, a fost semnat Memorandumul de cooperare între Agenția de Dezvoltare Regională Sud și  Asociația pentru Reciclarea Deșeurilor de Echipamente Electrice și Electronice - MOLDREC.

Directorul ADR Sud, Maria CULEȘOV și  Președintele MOLDREC, Iulian GAMUREAC, au convenit asupra cooperării în diverse domenii de interes comun care vor contribui la îmbunătățirea factorilor de mediu și a calității vieții în Regiune.

Totodată părțile s-au angajat să efectueze unele studii relevante privind factorii nocivi asupra mediului, cu impact negativ pentru sănătatea populației din regiune, cît și  să organizeze  vizite de monitorizare în teritoriu, precum  și să elaboreze recomandări pentru  administrațiile publice locale, privind protecția mediului ambiant.

Pentru viitor, părțile s-au angajat să exploreze și alte domenii de interes reciproc, favorabile pentru Regiunea de Dezvoltare Sud.