Prima   -  Presa   -  Noutăți - Ședință de evaluare a conceptelor de proiecte în domeniul Aprovizionării cu apă și canalizare

Ședință de evaluare a conceptelor de proiecte în domeniul Aprovizionării cu apă și canalizare

   
26.03.2014   2600 Accesări   1 Comentarii

Cimișlia/26 martie 2014/ În incinta ADR Sud a avut loc o ședință comună a specialiștilor Agenției de Dezvoltare Regională Sud și experții GIZ/GOPA II, în sectorul aprovizionării cu apă și canalizare (AAC). În cadrul reuniunii, au fost analizate și evaluate conceptele de proiecte posibile (CPP),  propuse de către APL-le din Regiunea de Dezvoltare Sud. Experții au oferit consultanță în vederea îmbunătățirii CPP-lor, iar specialiștii ADR Sud au propus extinderea ariei de acoperire, în cadrul unor proiecte.

Din cele 13 concepte de proiecte înaintate, au fost acceptate 8, pentru a fi dezvoltate ulterior. APL-le din Regiune, urmează a fi informate cu privire la recomandările experților, să  actualizeze și îmbunătățească CPP-le,  și  să le prezinte pînă la 1.04.2014 către ADR Sud.

Amintim că activitățile din domeniul planificării și programării regionale au loc deasemenea cu sprijinul Guvernului Suediei.