Prima   -  Presa   -  Noutăți - Centrul CONTACT-Cahul Vă invită la concursul TVC cu tema "APA NOASTRA CEA DE TOATE ZILELE"!

Centrul CONTACT-Cahul Vă invită la concursul TVC cu tema "APA NOASTRA CEA DE TOATE ZILELE"!

   
18.03.2014   1206 Accesări  

Centrul CONTACT-Cahul și partenerii săi Vă invită la un eveniment de excepție - concursul TVC cu tema "APA NOASTRA CEA DE TOATE ZILELE". Evenimentul se organizează în cadrul „Campaniei de informare si conștientizare privind serviciile apa si canalizare in raionul Cahul" fiind dedicat Zilei Mondiale a Apelor. Pentru participarea în concurs s-au înregistrat 3 echipe: "POSEIDON", "ÎNSETAÈšII" și "STROPI DE ROUÄ‚" constituite din cei mai activi și ingenioși tineri din cadrul Universității de Stat "B. P. Hasdeu" din Cahul și a Liceului Teoretic "I. Creangă". Energia pozitivă și buna dispoziție va fi asigurată și de copiii și tinerii din cadrul ansamblului de dans modern "Iuventa" din orașul Cahul.

Campania de informare și conștientizare privind serviciile apă și canalizare este organizată în colaborare cu Agenția de Dezvoltare Regională Sud, Consiliul Raional Cahul, Direcția Învățământ Cahul, primăria Cahul, ÎM Apă-Canal Cahul, Asociația Primarilor din r-l Cahul, portalul de știri www.ziuadeazi.md și este finanțată de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei GIZ. Partener în organizarea TVC este și Universitatea de Stat "B. P. Hasdeu" din orașul Cahul.

Evenimentul se va organiza la palatul orășenesc de cultură Cahul la data de 21 martie 2014 cu începere de la orele 16.00. Intrarea este liberă.