Prima   -  Presa   -  Noutăți - Guvernul Germaniei va continua finanțarea proiectelor de dezvoltare regională din țara noastră

Guvernul Germaniei va continua finanțarea proiectelor de dezvoltare regională din țara noastră

   
26.02.2014   1936 Accesări  

În 2014, Guvernul Germaniei va finanța în R. Moldova, prin intermediul Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) și Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, nouă proiecte în sumă totală de circa șase milioane de euro.

Despre perioada de începere a lucrărilor în cadrul proiectelor au discutat  Marcel Răducan, ministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor și Philipp Johannsen, reprezentant de țară GIZ, în cadrul unei întrevederi oficiale la MDRC.

Marcel Răducan, ministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor a subliniat că grație colaborării eficiente cu GIZ și a eforturilor depuse de echipa MDRC cetățenii vor beneficia de servicii calitative și condiții de viață îmbunătățite.

Menționăm, că în anul 2014 Guvernul Germaniei va sprijini implementarea proiectelor-pilot în domeniile: construcția și reabilitarea sistemelor de apă și canalizare, eficiența energetică a clădirilor publice și managementul deșeurilor solide.