Prima   -  Presa   -  Noutăți - A fost încheiat Acordul de parteneriat în cadrul Proiectului „REABILITAREA INFRASTRUCTURII DRUMULUI ÎN S.CARAHASANI - OPORTUNITÄ‚ÈšI SPORITE PENTRU DEZVOLTAREA ECONOMICÄ‚ PENTRU ZONA DE SUD A REPUBLICII MOLDOVA„

A fost încheiat Acordul de parteneriat în cadrul Proiectului „REABILITAREA INFRASTRUCTURII DRUMULUI ÎN S.CARAHASANI - OPORTUNITÄ‚ÈšI SPORITE PENTRU DEZVOLTAREA ECONOMICÄ‚ PENTRU ZONA DE SUD A REPUBLICII MOLDOVA„

   
13.02.2014   1150 Accesări  

O etapă premergătoare în implementarea proiectelor investiționale, este semnarea acordurilor de parteneriat. Astfel, la 13 februarie 2014, a fost încheiat Acordul de parteneriat pentru implementarea Proiectului "Reabilitarea infrastructurii drumului în s. Carahasani - oportunități sporite pentru dezvoltarea economică pentru zona de sud a Republicii Moldova". Acordul a fost încheiat între ADR Sud, primăria satului Carahasani, în calitate de beneficiar și Consiliul Raional Ștefan Vodă, primăriile Antonești și Căplani - în calitate de parteneri.

Semnatarii se angajează să asigure implementarea proiectului dat pe principii de colaborare, prin realizarea sarcinilor și asigurarea durabilității .

Pînă la sfîrșitul lunii februarie, urmează a fi semnate Acordurile de parteneriat și în cadrul celorlalte patru proiecte  aprobate spre implementare pentru 2014.