Prima   -  Presa   -  Noutăți - Departamentul Politici pentru Relația cu Romînii de Pretutindeni (DPRRP)/Ministerul Afacerilor Externe anunță deschiderea sesiunii de finanțare pentru anul 2014

Departamentul Politici pentru Relația cu Romînii de Pretutindeni (DPRRP)/Ministerul Afacerilor Externe anunță deschiderea sesiunii de finanțare pentru anul 2014

   
30.01.2014   823 Accesări  

Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni (DPRRP), organizează în perioada 27 ianuarie 2014 - 25 februarie 2014, sesiunea de depunere a cererilor de finanțare pentru proiectele destinate sprijinirii activității românilor de pretutindeni.

Solicitanții (asociațiile, fundațiile, organizațiile, instituțiile, persoanele fizice autorizate precum si persoanele juridice din strainătate și din România, legal constituite) sunt invitați să depună cererile de finanțare fie personal, fie prin corespondență recomandată sau curier la sediul Departamentului Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni, B-dul. Primăverii, nr. 22, sector 1, cod poștal 011972, București, România.

Cererile de finanțare trebuie să respecte coordonatele stabilite de Ghidul de finanțare , precum și termenul limită de depunere: 25 februarie 2014 (data poștei). Cererile trimise după această dată nu sunt eligibile.

Anunțul privind rezultatul selecției de proiecte și respectiv, lista beneficiarilor finanțărilor nerambursabile, va fi publicat pe pagina de internet a DPRRP, www.dprp.gov.ro, după data de 10 martie 2014.

Sursa: http://www.centruinfo.org