Prima   -  Presa   -  Noutăți - ADR Sud - anunță!

ADR Sud - anunță!

   
20.11.2013   1076 Accesări  

Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, în parteneriat cu Ministerul de Interne al Franței, implementează proiectul Twinning "Consolidarea capacităților în domeniul dezvoltării regionale în Republica Moldova", finanțat de Uniunea Europeană.

În acest context, vă invităm la seminarul „Politica regională a UE și impactul său asupra dezvoltării regionale în Moldova".

Evenimentul va avea loc la data de 26 noiembrie 2013, începînd cu ora 1000, în or. Basarabeasca, str. Gării, restaurantul Space (lîngă gara feroviară).

În cadrul seminarului vor fi prezentate procesul de extindere a UE, Politica de Vecinătate a UE (PEV), Parteneriatul Estic a cazurilor Letoniei, Bulgariei și României, Strategia Politicii regionale a UE 2020, relațiile dintre UE și Moldova și provocările pentru Moldova și politica sa de aproximare cu UE, în special Acordul de Asociere UE - Republica Moldova

Totodată, vor fi organizate 4 grupuri de lucru pentru a analiza problematica dezvoltării regionale în Regiunea Sud

Astfel, rugăm respectuos să confirmați participarea dvs. la eveniment la telefonul: 0241/21150  sau prin e-mail: adrsud@gmail.com pînă la data de 22 noiembrie curent.

Agenda_ ședinței din Basarabeasca_  se anexează.