Prima   -  Presa   -  Noutăți - Forul de afaceri moldo-estonian, vă invită!

Forul de afaceri moldo-estonian, vă invită!

   
25.09.2013   1120 Accesări  

La 30 septembrie 2013 în or. Chișinău, Palatul Republicii, adresa: str. Maria Cebotari 16, va avea loc Forul de afaceri moldo-estonian, organizat cu ocazia vizitei Dlui Siim-Valmar Kiisler, Ministrul Afacerilor Regionale din Estonia, insoțit de delegația oamenilor de afaceri estonieni, vezi lista companiilor  Estonian_companies interest

In acest context, se invită companiile/asociațiile de afaceri/instituțiile de resort din Moldova,  care ar dori să participe la Forul de afaceri moldo-estonian, inclusiv in vederea participării la întrevederile bilaterale cu companiile din Estonia in cadrul Forului.

Forul se va desfasura incepind cu orele 09:30, în  limbile română si engleză.  Numarul participanților este limitat, de aceea participarea la For va fi asigurată în baza confirmărilor, ce vor conține datele participantului, după cum urmează:

1) Denumirea companiei/asociației de afaceri/instituției participante;

2) Domeniul de activitate;

3) Interesul de afaceri față de For;

4) Denumirea companiei estoniene cu care ați dori sa discutați in cadrul intrevederilor bilaterale (se solicită de mentionat denumirea întreprinderii din lista companiilor din Estonia, prezentată mai sus);

5) Numele, prenumele persoanei din partea companiei/instituției autohtone care va participa la For;

6) Datele de contact ale persoanei (tel., fax, e-mail, web).

Cei interesați de a participa, urmează să confirme participarea pîna vineri, 27 septembrie, ora 14:00, prin e-mail andrian.gavrilita@gov.md.